Ontdek

ons proces

ons proces
ons proces
Voir notre processus
 • Ontvangst

  Uw bestelling wordt bij ontvangst in onze ERP-software geregistreerd. De bevestiging van de bestelling met vermelding van de prijs en de theoretische doorlooptijd wordt per e-mail naar u verzonden.

  De opdracht wordt vervolgens aan een projectmanager toegewezen. Hij of zij ontwerpt de onderdelen en lost eventuele technische problemen op. Vervolgens worden de plannen ter validatie ingediend. Zodra het project is afgerond, is hij of zij verantwoordelijk voor de productie van de onderdelen.

 • Lasersnijden

  Deze machine maakt gebruik van lasersnijden met behulp van glasvezel. In een volledig geautomatiseerd proces kan met lasersnijden een onovertroffen nauwkeurigheid worden bereikt bij het snijden van staal, aluminium, roestvrijstaal enz. We kunnen aldus een grote variëteit aan vormen uit het plaatwerk snijden en bovendien micro-perforaties vervaardigen.

  En savoir plus sur Lasersnijden
 • Ponsmachine

  Deze bijzonder grote machine kan met haar snelle axiale beweging geperforeerde platen van grote afmetingen verwerken. Met haar eigenschappen en speciaal gereedschap zijn tegelijkertijd een grote flexibiliteit en een hoge precisie mogelijk. De platen kunnen zo op een groot aantal manieren worden bewerkt.

  En savoir plus sur Ponsmachine
 • Waterstraalsnijden

  Met de waterstraal kunnen alle materialen zonder thermische vervorming en met zeer hoge nauwkeurigheid worden gesneden. Er kunnen materialen met een dikte tot 150 kunnen worden gesneden, bijvoorbeeld metaal, composiet, steen (behalve diamant), hout en kunststof.

  En savoir plus sur Waterstraalsnijden
 • Vlakmachine

  Deze machine verbetert de uiteindelijke kwaliteit van het onderdeel door het plaatmateriaal uit te vlakken. Zij maakt het eveneens mogelijk om de spanning te verwijderen die aanwezig kunnen zijn in het materiaal naar aanleiding van het bewerkingsproces.

  En savoir plus sur Vlakmachine
 • Afbraammachine

  Er is op de geavanceerde technologie van deze machine octrooi verkregen. Ze egaliseert de snijranden van metalen onderdelen, zowel aan de omtrek als bij uitsparingen. Door de roterende en oscillerende beweging wordt aan de buitenrand van de platen een uniforme afwerking verkregen, zonder de pvc-bescherming te verwijderen.

  En savoir plus sur Afbraammachine
 • Buigen

  Dankzij haar 4 rollen is deze machine in staat om metalen onderdelen te buigen over kleine stralen (90 mm) en grote lengtes (3 m). Zij kan eveneens gebruikt worden voor het rollen en voor het aanbekken van plaatmateriaal.

  En savoir plus sur Buigen
 • Vouwmachine

  Deze machine is bijzonder flexibel. Ze is met kleine metalen onderdelen te gebruiken, maar ook met platen van 4 meter. Ze is te gebruiken voor materialen van verschillende soorten en diktes. Door de 3-punts vouwtechnologie heeft ze een ongeëvenaarde precisie.

  En savoir plus sur Vouwmachine
 • Zetmachine

  Deze machine is de laatste conventionele vouwmachine. Ze onderscheidt zich door haar snelheid en haar vermogen om complexe vormen te maken.

  En savoir plus sur Zetmachine
 • Handmatig lassen

  Wij lassen staal, roestvrij staal en aluminium.

  En savoir plus sur Handmatig lassen
 • Kwaliteitsbewaking

  Om het eindresultaat te kunnen garanderen, voeren wij een kwaliteitscontrole op de platen uit voordat ze worden opgeslagen en verwerkt.

  Delhez is gecertificeerd volgens EN1090 en ISO9001.

  ISO9001 EN1090
 • Afwerking

  Wanneer uw bestelling is verwerkt, krijgt u van ons een e-mail toegestuurd om u ervan op de hoogte te brengen van de goederen kunnen afgehaald worden.